Παρακαλώ περιμένετε...

 
Δευτέρα - Κυριακή9πμ - 9μμ
Διεύθυνση:Τρωάδος 4, Αγία Παρασκευή 15342
Επισκεφτείτε μας στα Social
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ

Οι Σκοποί
Του Συλλόγου

Η πρόληψη, υποστήριξη, πρώιμη διάγνωση και θεραπεία όλων των ψυχικών δυσφοριών και διαταραχών. Παρέμβαση στην κρίση, ψυχιατρικές, ψυχοθεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Η συμβουλευτική παρέμβαση στην κοινότητα, η πρόληψη και θεραπεία των  ψυχικών δυσφοριών ή διαταραχών και η συμβολή στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ψυχικά πασχόντων.

Η ευαισθητοποίηση και αγωγή της κοινότητας σε ζητήματα σχετικά με την ψυχική υγεία. Ειδικά προγράμματα προαγωγής της ψυχικής υγείας και πρόληψης σε συνεργασία με στελέχη άλλων τομέων (εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες υγείας, κτλ)

Η στενή συνεργασία με κοινοτικές, κοινωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Η διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, η διοργάνωση επιμορφωτικών προγραμμάτων και ημερίδων σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς καθώς και η έντυπη ενημέρωση του κοινού σε συνεργασία με τους ως άνω αναφερόμενους φορείς.

Η μίσθωση χώρων φιλοξενίας για την φροντίδα και υποστήριξη κακοποιημένων ατόμων (ανήλικων ή ενήλικων), η φροντίδα και υποστήριξη μονογονεϊκών οικογενειών και η μίσθωση χώρων ως κέντρα υποδοχής / υποστήριξης προσφύγων.

Η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων ειδικών ψυχικής υγείας, ειδικών παιδαγωγών κτλ ώστε να γίνει μια δεξαμενή παροχής υπηρεσιών με αποκλειστικό σκοπό και γνώμονα την εξυπηρέτηση των σκοπών του.

http://synodoiporos.gr/wp-content/uploads/2019/12/logo_synodoiporos.png

Η εγγραφή μας στους κρατικούς φορείς

Σύμφωνα με την Π2Γ/οικ. 59633/ΦΕΚ 1310/Β/16-6-02 Υπουργική Απόφαση για την μορφή του Αριθμού Μητρώου και την διαδικασία εγγραφής στο Εθνικό και Νομαρχιακό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας ιδιωτικού τομέα ο Αττικός Σύλλογος Ψυχικής Υγείας – Συνοδοιπόρος εγγράφηκε με Αριθμό:

09121ΣΥΕ12066Ο28Ν 1629

Επίσης στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, το οποίο προβλέπεται στο άρθρο 12 του νόμου 2646/98, ο αριθμός Μητρώου του φορέα μας είναι:

09121ΣΥΕ12066Ο28Ν 1516

http://synodoiporos.gr/wp-content/uploads/2019/12/logo_synodoiporos.png
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣΕπικοινωνία
Τηλεφώνησέ μας ή απλά στείλε μας email οποιαδήποτε στιγμή.
Τρωάδος 4, Αγία Παρασκευή 15342
http://synodoiporos.gr/wp-content/uploads/2019/12/logo_synodoiporos.png
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΦΗΣτα Social
Ακολουθήστε μας στο Facebook και μάθετε τα νέα μας.